Och vinnaren är HP EliteBook x360

Windows 10 Pro tar din verksamhet på allvar.

Vid CES 2017 utsågs HP EliteBook x360 av PC Mag till den ”bästa konvertibla omvandlingsbara bärbara hybriddatorn”. Och de är inte de enda experter som har lagt märke till enheten och gett den toppbetyg.

Designen är det första man lägger märke till CNET
Tangentbordet är ett av de bästa jag testat på CES, med en härlig klickkänsla … som gör skrivandet enklare än någonsin TrustedReviews.com
Jag är verkligen imponerad av de säkerhetsalternativ som HP erbjuder för EliteBook x360 Forbes
Den kommer att tilltala alla som uppskattar sekretess, eller vill ha ett system som praktiskt taget kan användas överallt Digital Trends
Denna bärbara dator med prestanda som påminner om en stationär företagsdator har allt vi kan önska oss! Pocket-lint

Så vad är det som gör EliteBook x360 så speciell?

Först och främst har den riktigt bra specifikationer. Den är utrustad med den senaste, 7:e generationens Intel® Core™-processorer, inklusive Intel® Core™ i7-processor, 16 GB RAM och Windows 10 Pro1, och är perfekt för arbete, lek och allt där emellan. Chassit är gjort av diamantskuret, borstat aluminium i ett helintegrerat utförande, med en HD-skärm av Gorilla Glass som gör den mycket elegant, smal och med en vikt på knappt 1,3 kg.

Vi levererar premiumunderhåll

Tangentbordet, styrplattan och den valbara pennan är utformade för att hjälpa användare under dagen och roa dem på kvällen. Den har både vanliga USB-A- och nyare USB-C-portar, plus en HDMI-utgång. Batteriet håller i 16 timmar och laddas till 50 % på bara 30 minuter. Eftersom det är en HP är den dessutom mycket säker, och HP Sure Start återställer BIOS om ett hot upptäcks. Den är även utrustad med flerfaktorautentisering för inloggning (ansikte, iris och fingeravtryck) för att säkerställa att endast användaren kan få åtkomst till enheten.

Designad med rörlighet i åtanke

Du kan sätta in ditt 3G/4G-SIM för att få internetåtkomst där det inte finns Wi-Fi och ringa konferenssamtal från valfri plats tack vare den tydliga förstärkningsteknologin och HP Noise Reduction. Exklusiva högtalare från Bang & Olufsen ger dig kristallklart ljud var du än befinner dig, oavsett om du spelar musik eller deltar i ett konferenssamtal.

Militärklassade tester

EliteBook x360 har släppts på trä, stål och betong. Vi har även utsatt den för höga temperaturer och våldsamma skakningar för att försäkra oss om att den aldrig sviker dig. Så oavsett om du behöver skapa, dela, samarbeta, presentera eller helt enkelt roa dig, kan du lita på den i alla miljöer.

HP Device as a Service (DaaS)

Liksom alla HP-enheter är EliteBook x360 tillgänglig via HP:s DaaS-tjänst. Detta är inte bara det mest kostnadseffektiva sättet att hålla företagsanvändare uppdaterade med den senaste tekniken, utan innebär även att HP ständigt kan övervaka enheterna för att förebygga fel, underhålla dem regelbundet och se till så att de alltid fungerar problemfritt.

Prestera hela dagen med Windows 10 Pro och den lätta, kraftfulla och härligt tunna HP EliteBook x360. Världens tunnaste och säkraste konvertibla omvandlingsbara företagsdator.2

HP rekommenderar Windows 10 Pro for Business.

Se mer på hp.com

Källor:

1Alla funktioner är inte tillgängliga i alla utgåvor eller versioner av Windows. Systemen kan kräva uppgraderad och/eller separat maskinvarahårdvara, drivrutiner och/eller programvara för att du ska kunna dra nytta av alla Windows-funktioner. Automatisk uppdatering av Windows 10 är alltid aktiverat. Avgifter från internetleverantören och ytterligare prestandakrav kan gälla för uppdateringar. Se http://www.microsoft.com

2Bästa säkerheten, baserat på HP:s unika och omfattande säkerhetsfunktion utan extra kostnad, för leverantörer med en årlig omsättning på över 1 miljon den 1 december 2016 av HP Elite-datorer med 7:e generationens Intel® Core™-processorer, Intel®-integrerad grafik och Intel® WLAN. Tunnast, baserat på jämförelse med konkurrenter med över 1 miljon enheter per år av konvertibla omvandlingsbara datorer utan avtagbar skärm, med Windows Pro OS och 6:e eller 7:e generationens Intel® Core™ vPro™-processorer i U-serien.

Det handlar om vad du föredrar …