HP Elitebook x360 – Unbox Therapy

Kolla här, vem hade trott att en bärbar dator skulle kunna göra allt det här?”

Vi skickade en HP EliteBook x360 till bloggaren Lewis Hilsentengers hotellrum i Las Vegas och han blev lyrisk när han insåg hur mycket kraft vi har gett denna ultratunna bärbara datorn. Och med kraft menar vi den senaste 7:e generationens Intel® Core™ i7-processorn, och upp till 16 GB RAM. Den sortens kraft.

Lew spelade in en film åt Unbox Therapy och visade hur flexibla HP EliteBook x360:s pianogångjärn är när han förvandlade den till en surfplatta – för att läsa eller rita med pennan som erbjuds som tillval – ställde upp den för att se på Netflix, snurrade runt den för att dela med sig, eller ställde den lodrät för att skriva ett dokument. En enhet som utformats för arbete men även för nöje.

Trots att den är 14,9 mm tunn och väger 1,3 kg, klarade den alla våra 12 militärtester

Lew imponerades dessutom av hur robust den är. Trots att den är 14,9 mm tunn och väger 1,3 kg, klarade den alla våra 12 militärtester. Den har tappats, skakats och utsatts för temperaturer som är mer extrema än människor klarar utan att gå sönder. Och den är tunnare än du.

Men vi får inte glömma underhållningen. Detta är trots allt en personlig/professionell hybrid. Lew älskade vår kristallklara 4k-skärm och de ljuvliga Bang & Olufsen-högtalarna som låter dig njuta av dina favoritlåtar, var du än befinner dig. Du kan ösa på med stil, från Las Vegas till London.

Titta på videon för att få reda på vad Lew uppskattade med HP EliteBook x360.

Intel, Intels logotyp, Intel Inside, Intel Core, och Core Inside är varumärken som tillhör Intel Corporation i USA och/eller i andra länder.