HP EliteBook Folio

Av gyro UK

1 Sv-12 2016

HP:s företagsdator EliteBook Folio med Intel® Core™ m7 vPro™-processor och Windows 10 Pro har fått översvallande recensioner. Anledningarna är många.

Windows 10 Pro tar din verksamhet på allvar.

Världens tuffaste teknikrecensenter är inte kända för att vara en lättflirtad publik, men HP:s senaste företagsdator fick stående ovationer. Så i stället för att hylla oss själva, låter vi blygsamt dem göra det åt oss …

CNET gjorde en fördelaktig jämförelse med Apple och säger att EliteBook Folio ”kombinerar det bästa hos Apples 12-tums MacBook med bättre värde och fler alternativ … Den använder processorer från Intels senaste Core M-serie, även i den enklaste modellen”. I testerna var dess ”Intel® Core™ m7 vPro™-processor snabbare än Apples och Samsungs system med processorerna Core m5 och Core m3”.

Och tangentbordet är enligt CNET ”hästlängder bättre än MacBooks platta version”. Ärligt talat gjorde den där sista kommentaren vår dag.

Världens tunnaste och lättaste bärbara företagsdator. PCR

EliteBook Folio råkar dessutom vara otroligt snygg. Den är tunnare än ett AA-batteri, väger fjäderlätta 970 gram och är tillverkad av slitstarkt diamantskuret CNC-aluminium.  

Trots sin kraft och blygsamma storlek räcker batteriet i 10 timmar. Och spana in det unika 180-graders pianogångjärnet som låter dig fälla ut datorn helt. Varför? For att dela med andra. Eller helt enkelt för din egen underhållning.

En av de ljusstarkaste, fylligaste och mest levande skärmarna på marknaden. Computerworld

Den levande 12,5-tums UHD-pekskärmen kompletteras av Bang & Olufsens kristallklara ljud – perfekt för att engagera kollegor och kunder.

Det är dessutom den första bärbara datorn som är specialbyggd för samarbete. Så du kan ringa röst- och videosamtal med ett knapptryck.

En av de bästa bärbara företagsdatorerna vi testat hittills. Computer Shopper

Ifall du undrar hur säker du kan känna dig på tillförlitligheten, är svaret ”mycket”. Extrem tålighet är resultatet av tester enligt militär (MIL-STD 810G) standard. Men för att vara på den säkra sidan har våra tillförlitlighetsingenjörer (ja, det är en riktig tjänst på HP) lagt ned ytterligare 120 000 timmar på tester.

Jag vill ha en. PC Mag.com

Så hur är säkerheten? EliteBook Folio har en infraröd kamera som fungerar med ”Windows Hello”. Så om du inte gillar lösenord kan ditt leende ansikte låsa upp datorn. En sur min fungerar också, så den fungerar på måndagar.

... utan tvekan den bästa av de bärbara datorerna på CES ...

Verge Awards på CES 2016: Bästa bärbara datorn

Man kan inte bli mycket bättre än ”bäst”. Så i slutändan är vi mycket nöjda med resultatet av vår ambition av att skapa den bästa företagsdatorn. Vi hoppas att du kommer att känna likadant när du lägger vantarna på en. 

Läs mer och få reda på varför HP rekommenderar Windows 10 Pro for Business.

Om du letar efter ett överkomligt sätt att uppgradera din bärbara dator kanske HP Device as a Service är något för dig. Det är ett enkelt sätt att se till så att du har råd med de senaste enheterna och all den service och support du behöver. Läs mer.

Se mer på hp.com

*Intel, Intels logotyp, Intel Core, Intel vPro, Core Inside och vPro Inside är varumärken som tillhör Intel Corporation i USA och/eller i andra länder.

1Alla funktioner är inte tillgängliga i alla utgåvor eller versioner av Windows. Systemen kan kräva uppgraderad och/eller separat maskinvarahårdvara, drivrutiner och/eller programvara för att du ska kunna dra nytta av alla Windows-funktioner. Automatisk uppdatering av Windows 10 är alltid aktiverat. Avgifter från internetleverantören och ytterligare prestandakrav kan gälla för uppdateringar. Se http://www.microsoft.com

Det handlar om vad du föredrar …