HP Elite x2

Av gyro UK

1 Sv-12 2016

Det är en bärbar dator. Det är en platta. Det är …

”... den perfekta produkten för mobilt arbete.”

Det var det slutliga omdömet på Alphr.com när recensenterna tog itu med Elite x2. HPs senaste exklusiva 2-i-1.

… alla företagsanvändare kommer lägga märke till den Techradar

Recensionen fortsätter förklara att Elite x2 är ”vackert utformad och tålig nog att överleva arbete på alla tänkbara platser. Aluminiumchassit är utformat för att hålla och slagtåligt Gorilla-glas skyddar skärmen. Den väger under 1 kilo, är endast 13,45 mm tjock och en av de mest bärbara produkterna på marknaden. Den tåliga matta aluminiumytan ger en mjuk ton och den har kraft som en riktig företagsdator. Så den passar upptaget yrkesfolk perfekt.”

CNET håller med: ”Alla köpare som letar efter en Microsoft Surface-liknande dator borde titta på HPs Elite x2, och med det medföljande kvalitetstangentbordet kostar den mindre i slutändan.”

”Ett av våra toppval bland hybrider” LAPTOP

Som vanligt har HP gjort allt för att säkerställa att den här produkten klarar tidens tand – och de klumpigaste användarna. Den har låtits falla skoningslöst 91 cm ned på en träyta och 51 cm ned på betong. Stativet har testats 10 000 gånger. Precis som med alla HPs bärbara datorer görs testerna enligt militärstandard.

Elite x2 drivs av Intel ® Core™ m7-processor. Så den är rasande snabb. Och säkerheten, som börjar med en fingeravtrycksläsare, är av företagsklass och kan anpassas till alla behov.

Andra funktioner är kamerastöd för videokonferenser – med valfritt WWAN, kameror på framsidan och baksidan. Dessutom säkerställs kristallklart ljud under konferenssamtal med HPs brusreducerande programvara och ljud av Bang & Olufsen. Dessutom är ”Elite x2:s ess i rockärmen dess servicebarhet, som Alphr.com påpekar.” Skruva loss panelen på baksidan för att byta ut skärm, hårddisk och minne. ”Det är något som är omöjligt att göra enkelt eller snabbt på en konsumentprodukt som Surface Pro 4... Att inte behöva byta ut en enhet eller skicka den till tillverkaren varje gång en komponent går sönder kan spara åtskilliga tusenlappar under hela livscykeln med en produkt som denna.”

HP har gjort teknik läckert igen

Ytterligare jämförelse med Surface Pro 4 är mer än fördelaktig: ”Om något så gynnar byggkvaliteten HP-enheten ... Den gör det till ett nöje att skriva, med mjuka tangenttryck.

Varför inte kika på Elite x2 själv?