Av gyro UK

1 Sv-12 2016

Elite x2 är svår att slå

Windows 10 Pro tar din verksamhet på allvar.

När det handlar om 2-i-1-företagsenheter har Elite x2 många fans, som Lewis Hilsenteger från Unbox Therapy. Han har satt den på prov och anser att Elite x3 har flera funktioner som kommer att förvisa andra 2-i-1-enheter till andra plats.

slafsig som andra prylar på marknaden Lewis Hilsenteger Unbox Therapy

Vi börjar med att titta på den imponerande designen. Lewis gillar att den inte är ”slafsig som andra prylar på marknaden”. Han uppskattar även hur det magnetiska tangentbordet glider ut från ramen och sedan blir till ett stativ när enheten används som surfplatta, och även att det ergonomiska tangentbordet kan fästas plant eller med en vinkel.

Det innebär att den har släppts från 91 cm på trä och från 51 cm på betong, och stativets tålighet har testats i 10 000 cykler.

Men det slutar inte här. Under det snygga höljet finns en Intel® Core™ m7-processor i Elite x2:s hjärta. HP rekommenderar Windows 10 Pro for Business och det är förinstallerat och klart att användas.1 Det tillåter användaren att snabbt och enkelt växla mellan lägena surfplatta och dator. Lewis övriga favoritfunktioner omfattar en fingeravtrycksläsare och självläkande BIOS för säkerhet, samt kvalitetskameror fram och bak för videokonferenser.

Och precis som EliteBook Folio (en annan av HP:s premiumenheter för företag som Lewis gillar), har Elite x2 också passerat klarat militärklassade tester. Det innebär att den har släppts från 91 cm på trä och från 51 cm på betong, och stativets tålighet har testats i 10 000 cykler. Kort sagt är det här den bästa enheten för hårt arbetande (och olycksdrabbade) mobila yrkesmänniskor.

HP har även designat en tjänst som hjälper dig att köpa Elite x2 utan initiala kostnader. HP:s erbjudande Device as a Service är ett kostnadseffektivt sätt att omedelbart skaffa din nya favoritenhet och se till att den fungerar smidigt genom att övervaka prestanda, förebygga hot och underhålla den regelbundet.

Se mer på hp.com

 

*Intel, Intels logotyp, Intel Inside, Intel Core och Core Inside är varumärken som tillhör

1Alla funktioner är inte tillgängliga i alla utgåvor eller versioner av Windows. Systemen kan kräva uppgraderad och/eller separat maskinvarahårdvara, drivrutiner och/eller programvara för att du ska kunna dra nytta av alla Windows-funktioner. Automatisk uppdatering av Windows 10 är alltid aktiverat. Avgifter från internetleverantören och ytterligare prestandakrav kan gälla för uppdateringar. Se http://www.microsoft.com

Det handlar om vad du föredrar …