‘Must-have’-technologie voor een geweldige werk-privémix

Werk op uw manier met 's werelds opwindendste tools voor de mobiele professional.

Een work life blend bereiken is meer waard dan geld, erkenning en autonomie als het om de definitie van een succesvolle loopbaan gaat. Althans, volgens dit rapport van Accenture, dat ook onthulde dat 70% van de werknemers vindt dat door technologie het werk hun persoonlijk leven binnendringt. Maar is dit wel zo slecht? Niet noodzakelijkerwijs.

Een gevolg van het verlangen naar vrijheid, flexibiliteit en levensvervulling is dat we de scheiding tussen ons beroeps- en persoonlijk leven moeten opheffen. Werk is een onontkoombaar onderdeel van ons leven (voor de meesten althans) en toestaan om het buiten de 9 to 5 grenzen te laten kruipen zouden we moeten omarmen. We kunnen nú onze eigen planning bedenken op de manier die ons het best past. En technologie maakt het mogelijk.

Omdat bedrijven meer open staan voor flexibele uren en kantooruren, past de technologie waar we van afhankelijk zijn, zich aan deze eisen aan. De perfecte werk-privémix is alleen mogelijk als we toegang hebben tot de juiste veilige en connectietools die het proces naadloos maken. Als u de manier waarop u werkt en leeft wilt veranderen, zijn hier tien van de nieuwste tools, technieken en apps om u te bevrijden van uw traditionele en ouderwetse manier van werken.

Mobiele technologie

Om vrij en flexibel te werken, waar u ook bent, dient u over de juiste technologie te beschikken om op een feilloze en veilige manier te kunnen werken en samenwerken met uw collega's of klanten. Dankzij steeds lichtere, snellere laptops, krachtiger mobieltjes, en hybride apparaten die het werk vergemakkelijken, kunnen we door mobiele technologie verbonden blijven, communiceren en ongestoord ons werk afmaken.

Meer informatie

Mobiele communicatie

Slack is niet voor niets een van 's werelds meest populaire zakelijke communicatieplatforms. Het is intuïtief, gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor – doordat u alle aspecten van uw teamcommunicatie in duidelijke projectkanalen kunt organiseren – dat u en uw collega's altijd up-to-date zijn. Bovendien kunt u zo gemakkelijk en veilig bestanden delen, met de mogelijkheid commentaren of vlaggen toe te voegen. Kan het e-mail vervangen? Met twee miljoen leden en een snelle groei zou dat best kunnen.

Meer informatie

Skype voor Bedrijven laat u via één apparaat met tot wel 250 mensen samenwerken, waardoor persoonlijke ontmoetingen tot het verleden behoren. Geïntegreerd met Microsoft Office kunt u vergaderingen plannen, gesprekken voeren in Word en PowerPoint en veilig chatten – alle gesprekken op Skype voor Bedrijven zijn beveiligd met verificatie en encryptie.

Meer informatie

Mobiele samenwerking

Evernote is een platform-onafhankelijke samenwerkings-app waarmee u aantekeningen maakt, informatie verzamelt, projectlijsten maakt, brainstormt en workflows organiseert op één veilige en snelle online plek. Perfect om uw team op dezelfde golflengte te krijgen.

Meer informatie

Todoist is een gratis op Chrome gebaseerde taakmanager die u helpt dagelijkse taken makkelijker en sneller te volbrengen. Stel waarschuwingen in, werk samen met anderen op meerdere apparaten en bekijk waarvandaan u maar wilt uw taken op uw mobiel, desktop of tablet.

Meer informatie

SpeedDial 2 vervangt de nieuwe tab-mogelijkheid in Chrome waardoor u in minder tijd meer werk kunt doen. Het is gratis en u komt sneller bij uw meest bezochte pagina's, bladwijzers en bladergeschiedenis dan in het traditionele nieuwe tab-proces.

Meer informatie

Skitch van Evernote laat u in een handomdraai alles op uw scherm vastleggen, markeren en delen, waardoor het makkelijker wordt te zien waar uw collega aan de andere kant van de wereld aan refereert. De tijden waarin u moest wachten op het up- of downloaden van een jpeg-bijlage aan uw e-mail zijn voorbij.

Meer informatie

LastPass maakt het leven simpel door uw wachtwoorden voor u te onthouden. Een handige en veilige wachtwoordkluis waarmee u niet langer ongerust hoeft te zijn dat u uitgesloten wordt van platforms en toegang tot uw werk verliest.

Meer informatie

Dankzij de hedendaagse techniek is een realistische werk-privémix dichterbij dan ooit. Doe mee om verbonden te blijven, u veilig te voelen en van de vrijheid te genieten om overal ter wereld en wanneer dan ook te werken en samen te werken.

Bronnen: