HP Elitebook x360 – Unbox Therapy article

Kijk hier eens naar! Had je ooit gedacht dat een laptop dat allemaal zou kunnen?

Wij stuurden een HP EliteBox x360 naar de hotelkamer van topvlogger Lewis Hilsentenger in Las Vegas en hij was totaal ondersteboven van de power die we in deze ultradunne laptop hebben weten te stoppen. En met power bedoelen we de allernieuwste Intel® Core™-processoren van de zevende generatie, met inbegrip van de Intel® Core™ i7-processor en tot 16 GB RAM. Dat soort power.

Bij het vervaardigen van een film voor Unbox Therapy, liet Lew zien hoe flexibel het pianoscharnier van de HP EliteBook x360 werkelijk is. Hij veranderde het apparaat in een tablet, zodat ermee kon worden gelezen of schetsen gemaakt met de optionele stylus, zette het rechtop voor Netflix, draaide het om informatie uit te wisselen en hield het loodrecht als laptop om een document te typen. Een apparaat dat is ontworpen voor zowel werk als plezier.

het apparaat al onze 12 militaire specificatie test te doorstaan

Lew was ook onder de indruk van hoe stevig het is. Ondanks de geringe dikte van slechts 14,9 mm en het lage gewicht van slechts 1,29 kilogram, wist het apparaat al onze 12 militaire specificatietests te doorstaan. We hebben het laten vallen, heen en weer geschud en blootgesteld aan temperaturen die extremer zijn dan de meeste mensen zouden aankunnen en het was nog steeds intact. En het is dunner dan u.

En laten we niet het entertainment vergeten. Het is immers een persoonlijke/professionele hybride. Lew was zeer te spreken over het kristalheldere 4K-scherm en de prachtige Bang & Olufsen-luidsprekers waarmee u optimaal kunt genieten van uw favoriete muzieknummers, waar ter wereld u zich ook bevindt. Van Las Vegas tot Londen. Overal kunt u in stijl naar muziek luisteren.

Bekijk de video om erachter te komen wat Lew nog meer beviel aan de HP EliteBook x360.