HP EliteBook x360

PC Mag riep het apparaat uit tot "beste converteerbare hybride laptop" tijdens CES 2017 en ook elders waren de recensies uiterst lovend. Wat is er zo fantastisch aan de EliteBook x360?

De EliteBook x360 is de hybride laptop waarop u hebt zitten wachten. Een machine met uitgebreide specificaties, zoals de allernieuwste Intel® Core™-processoren van de zevende generatie, met inbegrip van de Intel® Core™ i7-processor en tot 16 GB RAM, die bij uitstek geschikt is om te werken, spelen en alles er tussenin.

Kritische technisch recensenten hebben zich lovend uitgelaten over de grensverleggende combinatie van prachtig design, zakelijke prestaties, militaire duurzaamheid en innovatieve, geïntegreerde beveiligingsfuncties.

Het design is het eerste wat opvalt CNET

Het apparaat ziet er fantastisch uit en wordt zelfs vergeleken met Apple-computers. Het chassis is van diamond-cut, geborsteld aluminium in een unibody-configuratie, met het scherm van HD Gorilla Glass.

Het is niet de dunste laptop op de markt. Maar het is dun. Ultradun. En het beetje extra gewicht geeft je alleen maar meer om van te houden. Zoals CNET het stelde: "Met een dikte van 14,9 mm en een gewicht van 1,29 kilogram is het niet de dunste of lichtste laptop die te krijgen is… maar in die extra ruimte is plaats voor zowel een traditionele USB-A- als een nieuwere USB-C-poort, plus een HDMI-uitgang. Dat zijn allemaal functies die al snel worden weggelaten op laptops voor consumenten."

En weet u wat er nog meer is opgenomen in die "extra ruimte"? Een grotere batterij. Eentje waarmee u 16 uur kunt blijven werken en die binnen slechts 30 minuten tot 50% is opgeladen. Dat is geen vet. Dat is spiermassa.

Het toetsenbord is één van de beste die ik heb geprobeerd tijdens CES, met een aangenaam klikgevoel... TrustedReviews.com

Het is een waar genoegen om ermee te werken. Het toetsenbord, het touchpad en de optionele stylus zijn ontworpen voor mensen die er de hele dag mee werken en er zich 's avonds mee ontspannen. TrustedReviews.com zegt: "Het voelt fantastisch aan met een behuizing die is gemaakt van geborsteld aluminium. Het voelt sterk aan en kan waarschijnlijk heel goed de tand des tijds doorstaan terwijl het jarenlang in uw rugzak of laptoptas wordt geschoven."

Nou, dat is inderdaad het geval. Tijdens militaire robuustheidstests hebben we het op hout, staal en beton laten vallen, het blootgesteld aan hoge temperaturen en het heen en weer geschud tot het bijna om genade smeekte. De robuustheid van de EliteBook x360 betekent dat het apparaat veel meer aankan dan jarenlang heen en weer te worden gesmeten in een rugzak.

Ik ben buitengewoon onder de indruk met wat HP heeft gedaan met deze beveiligingsopties voor de EliteBook x360 Forbes

En die robuustheid breidt zich uit naar uw gegevens. De EliteBook x360 is dan wel "sexy", maar is ook buitengewoon veilig. Met HP Sure Start wordt het BIOS gereset als een bedreiging wordt gedetecteerd. Multi-Factor Authentication (MFA) maakt gebruik van aanmelding via gezichts-, iris- en vingerafdrukherkenning om ervoor te zorgen dat u als enige toegang kunt krijgen. Het HP Sure View-privacyscherm verduistert het scherm vanaf de zijkanten, zodat toeschouwers niet kunnen zien waaraan u werkt: "Het werkt als een tierelier en beschermt tegen spiedende blikken zonder dat een van die lelijke films hoeft te worden gebruikt." (PC Mag)

Zoals het in de Forbes-recensie wordt gesteld: "hoe beter de tools die IT biedt, des te minder waarschijnlijk het is dat werknemers hun eigen apparaten zullen meebrengen en extra veiligheidsproblemen zullen veroorzaken."

Het zal iedereen aanspreken die waarde hecht aan privacy of die een systeem wil dat vrijwel overal kan werken Digital Trends

Het is ontworpen met mobiliteit in het achterhoofd. Plaats uw 3G/4G SIM voor internettoegang als er geen Wi-Fi beschikbaar is. Houd telefonische vergaderingen vanaf elke gewenste locatie met duidelijke versterkingstechnologie en HP Noise om het achtergrondgeluid uit te bannen. Luister naar de muziek die u motiveert terwijl u onderweg werkt met de luidsprekers van Bang & Olufsen.

Wat converteerbare laptops betreft, biedt deze combinatie van zakelijk en persoonlijk alles wat we maar zouden kunnen wensen Pocket-lint

De HP EliteBook x360 is een apparaat dat overal, altijd en voor alles kan worden gebruikt. Voor maken, delen, samenwerken, presenteren of simpelweg uzelf amuseren. De recensenten zijn er dol op, en u zult dat beslist ook zijn. Voor professioneel, persoonlijk en overal waar deze elkaar treffen.

Meer informatie

Intel, het Intel-logo, Intel Inside, Intel Core en Core Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation in de V.S. en/of andere landen.

Sources: