De Elite x2 is moeilijk te evenaren

Doe serieus zaken met Windows 10 Pro.

Als het gaat om zakelijke twee-in-één apparaten trekt de nieuwe strakke Elite x2 fans aan, zoals Lewis Hilsenteger van Unbox Therapy. Hij heeft het apparaat op de proef gesteld en is van mening dat de Elite x3 verschillende functies heeft die andere twee-in-een apparaten op een tweede plaats achterlaten.

geen slappe hap is zoals bij veel andere apparaten Lewis Hilsenteger Unbox Therapy

Laten we eerst kijken naar het prachtige ontwerp. Lewis houdt van het feit dat het "geen slappe hap is zoals bij veel andere apparaten". Hij is ook te spreken over de manier waarop het magnetische toetsenbord uit het frame glijdt, dat vervolgens als de standaard fungeert wanneer het in tabletmodus wordt gebruikt, en hoe het ergonomische toetsenbord plat of onder een hoek kan worden bevestigd.

Maar hier blijft het niet bij. Onder de strakke vormgeving bevindt zich een Intel® Core™ m7-processor in het hart van de Elite 2x. HP beveelt Windows 10 Pro aan voor zakelijke doeleinden en wordt opgeladen en gebruiksklaar geleverd.1 Het laat gebruikers snel en gemakkelijk schakelen tussen de tablet- en desktopmodus. Andere favoriete functies van Lewis omvatten een vingerafdruklezer en het zichzelf herstellende BIOS ter beveiliging, en de kwalitatief hoogwaardige camera's aan de voor- en achterkant voor videoconferenties.

Dit betekent dat ze hem van 91 cm hoog op hout hebben laten vallen en van 51 cm op beton

En net als de EliteBook Folio (een ander zakelijk HP-apparaat van topkwaliteit waarover Lewis te spreken is), wordt de Elite x2 aan zware robuustheidstesten onderworpen. Dit betekent dat ze hem van 91 cm hoog op hout hebben laten vallen en van 51 cm op beton, en de standaard is tienduizend keer in- en uitgeklapt. Kortom, dit is het ultieme apparaat voor drukke mobiele werkers (die nogal eens een ongelukje hebben).

HP heeft ook een service ontwikkeld waardoor u de Elite x2 zonder voorafgaande kosten kunt kopen. HP’s Device as a Service is een voordelige manier om onmiddellijk in het bezit te komen van uw nieuwe favoriete apparaat en hem probleemloos te laten functioneren door de prestaties te controleren, op dreigingen te anticiperen en regelmatig onderhoud te verrichten.

Ontdek meer op hp.com

 

*Intel, het Intel-logo, Intel Inside, Intel Core en Core Inside zijn handelsmerken van

1Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Systemen kunnen geüpgradede en/of afzonderlijk aangekochte hardware, stuurprogramma's en/of software vereisen om optimaal gebruik te maken van Windows-functionaliteit. Windows 10 wordt automatisch bijgewerkt, dat is altijd ingeschakeld. ISP-kosten kunnen van toepassing zijn en aanvullende vereisten kunnen mettertijd van toepassing zijn voor updates. Ga naar http://www.microsoft.com

Het is een kwestie van perspectief...

  • HP EliteBook x360

    PC Mag riep het apparaat uit tot "beste converteerbare hybride laptop" tijdens CES 2017

  • HP EliteBook x360

    PC Mag riep het apparaat uit tot "beste converteerbare hybride laptop" tijdens CES 2017

  • Work life balance 2.0

    Maak plaats voor een nieuwe en betere manier van werken dankzij mobiele technologie.