Lösningen HP Device as a Service

20 Januari 2017

1 minuters läsning

HP Device as a Service (DaaS) kan förändra arbetssättet för företag av alla storlekar. Lyssna på några branschexperter som tror att företag är redo för den typ av förändring som HP DaaS kan föra med sig.

Lösningen HP Device as a Service (Desktop)

 

HP Device as a Service är inte bara ett praktiskt sätt att beställa ny teknik på. Det kan förändra det sätt VD:ar och IT-chefer planerar och driver sina verksamheter på djupet. När du inte behöver bekymra dig för småsaker och släcka bränder hela dagarna har du möjlighet att ta ett steg tillbaka, tänka strategiskt och fokusera på verksamheten.

HP Proactive Intelligence kan till exempel förutsäga problem med maskinvaran, programvaran eller operativsystemet innan de inträffar, så att inte du och din personal förlorar tid på att försöka åtgärda dem själva. Du får de enheter du vill ha med de tjänster du behöver, och allting fungerar optimalt under ett och samma avtal. Det här är det enkla sättet att hantera din företagsteknik på.

Under vårt lanseringsevent för HP DaaS frågade vi vår expertpanel vilka de största problemen är som drabbar företag, vart man anser att arbetskulturen är på väg och varför HP DaaS kan förändra allting. Se höjdpunkterna i filmen nedan:

Vill du veta hur HP DaaS kan hjälpa dig att spara tid och pengar? Kontakta oss så berättar vi mer. Du kan även läsa våra övriga artiklar på BusinessNow.