En vanlig arbetsdag för en säljare

3 Juli 2017

3 minuters läsning

Uppkopplad utan avbrott när du är på väg med HP Elite x3

En vanlig arbetsdag för en säljare (Desktop)

Arbetsdagen kan vara stressig för en säljare. Som för Miki i videon nedan. Vid ett tillfälle går hon igenom e-posten vid morgonkaffet och i nästa minut är hon på jobbet och sitter med Excel för att kontrollera att siffrorna är uppdaterade

Problemet, om man förväntas vara så flexibel, är att det är beklagligt att de flesta utrustningar inte är så ... flexibla. Att växla mellan olika enheter, som en stationär dator, bärbar dator, telefon eller surfplatta kan verkligen vara frustrerande, särskilt när information är spridd på olika hårddiskar och programmen inte är kompatibla.

 

Det är här HP Elite x3 kommer in i bilden. Den samlar allt på samma ställe och gör att allt flyter som det ska. Allt du behöver i samma enhet, hemma eller när du är på väg.

Se videon nedan och följ med säljaren Miki en dag med HP Elite x3.

Det är en dator i fickformat som ser ut som en telefon. Du kan lika enkelt ta emot samtal som redigera dokument. Stationär dator, bärbar dator och telefon. Det är världens första ”3-i-1”.

Du får en datorlik upplevelse, med din telefon som central enhet. Allting fungerar på samma sätt som med en vanlig dator. Som Miki säger i videon drivs den av Windows och det är alltså enkelt att bara plocka fram den och börja använda. Den enda skillnaden mellan HP Elite x3 och en dator är att du kan ta med x3:n vart du än ska, och växla sömlöst mellan olika arbetsmiljöer. Du får styrkan med Office i fickformat.

Det låter för bra för att vara sant men den kommer att förändra ditt sätt att jobba på. Använd den när du är på väg som en vanlig smart telefon, och anslut den sedan till HP Lap Dock när du behöver en bärbar dator. Använd den annars som stationär dator med en dockningsstation.

Om du till exempel kallas till ett kundmöte på annan plats, har du tillgång till samma program var du än är med hjälp av HP Workspace – som har programmen som normalt inte finns på telefonen. Din presentation kan styras trådlöst direkt från enheten, utan några mer problem med kablar.

Du vet redan hur allting används på HP Elite x3.

Och om du efter mötet i taxin tillbaka till kontoret, blir uppringd till en spontan telefonkonferens, ger förstklassiga funktioner för ljud och brusreducering samma kvalitet som i det bästa konferensrum.

Då detta är en enhet som är avsedd att bära med sig, är säkerheten förstås en viktig fråga. Den har utvecklats med tanke på säkerhet. Om du av en händelse glömmer kvar den i taxin efter konferenssamtalet, ser den biometriska autentiseringen – fingeravtryck och irisigenkänning – till att bara du har åtkomst till enheten

Viktigast av allt, det enkla sättet att ha all information lagrad på en enhet, är att risken för din data minskar. Antalet ändpunkter att säkra blir färre. Istället för tre enheter på jobbet plus din privata telefon och bärbara dator, behöver du bara en enhet och kan sömlöst byta miljö.

Den har även två SIM-kortplatser så att du kan ha separat privat telefonnummer – eller ett lokalt nummer för utlandsresor. Du behöver aldrig mer bära på en separat telefon.

Med HP Elite x3 med Windows 10 behöver du inte längre flera separata enheter. Allt du behöver ryms i din hand.

Läs mer: hp.com/go/elitex3

1. För en jämn överföring mellan flera skärmar krävs ett av följande tillbehör: 1) HP Elite x3 Desk Dock med USB-C™ för DisplayPort-anslutning till extern skärm, 2) HP Elite x3 Lap Dock med USB-C™-anslutning till HP Elite x3 Lap Docks inbyggda skärm, 3) Dongle med USB-C™ till DisplayPort, HDMI eller VGA-anslutning till extern skärm, 4) Miracast-aktiverad extern skärm eller Miracast-dongelanslutning till en extern skärm. Alla dockningsenheter och donglar säljs separat.


2. Alla funktioner är inte tillgängliga i alla utgåvor eller versioner av Windows. Systemen kan kräva uppgraderad och/eller separat maskinvara, programvara och drivrutiner eller BIOS-uppdatering för att du ska kunna dra nytta av alla Windows-funktioner. Automatisk uppdatering av Windows 10 är alltid aktiverat. Avgifter från internetleverantören och ytterligare prestandakrav kan gälla för uppdateringar. Se http://www.microsoft.com.