En vanlig arbetsdag för en person som jobbar mobilt

3 Juli 2017

2 minuters läsning

Din styrka med en dator på fickan, med HP Elite x3 och Windows 10.

En vanlig arbetsdag för en person som jobbar mobilt (Desktop)

Att växla mellan dem är krångligt, ineffektivt, och inte minst en säkerhetsrisk.

Hur vore det att bara behöva ta med en enhet, som får plats i fickan och fungerar som telefon, men har all kapacitet som en dator har?

Hur vore det, om du vill ha större skärm och ett vanligt tangentbord, att bara behöva ansluta enheten trådlöst till en laptopliknande utrustning eller sätta den i en dockningsstation för en bildskärm med full storlek?

Hur vore det om du på enheten har tillgång till samma program som du använder vanligtvis på en dator, så att du har samma möjligheter med små hjälpmedel?

”Den är som ett helt virtuellt kontor som följer med mig”

Det är vad HP Elite x3 klarar. Alla enheter i en. Världens första ”3-i-1”.

Se videon nedan om en vanlig dag i en persons mobila yrkesliv med HP Elite x3. Med datorn på fickan kan du ta dig vart du vill.

Med Windows 10 och Windows Continuum växlar du smidigt mellan arbetsmiljöer, med all data lagrad på samma ställe, och tillgång till samma program oavsett vilken inställning som är mest lämplig för tillfället. Du kan jobba på två platser samtidigt.

Visa presentationer direkt från telefonen utan att behöva trassla med kablar och projektorer. Börja jobba när du är på väg och fortsätt där du slutade genom att sätta den i dockningsstationen när du kommer till kontoret.

Skydda din information genom att ha den på ett ställe, på en enhet skyddad med fingeravtryck och irisigenkänning, så att bara du har åtkomst. Använd två SIM-kort i samma enhet för att skilja på arbete och privat användning, eller växla till ett lokalt nummer när du jobbar utomlands, med din vanliga uppkoppling beredd utan att behöva ta med en extra enhet.

Föreställ dig mobilt arbete utan att behöva släpa på en hel väska med utrustning. Föreställ dig att aldrig behöva oroa sig för kompatibilitet när du kommer till en ny plats. Föreställ dig att kunna använda samma program på mobilen och på datorn.

1. För en jämn överföring mellan flera skärmar krävs ett av följande tillbehör: 1) HP Elite x3 Desk Dock med USB-C™ för DisplayPort-anslutning till extern skärm, 2) HP Elite x3 Lap Dock med USB-C™-anslutning till HP Elite x3 Lap Docks inbyggda skärm, 3) Dongle med USB-C™ till DisplayPort, HDMI eller VGA-anslutning till extern skärm, 4) Miracast-aktiverad extern skärm eller Miracast-dongelanslutning till en extern skärm. Alla dockningsenheter och donglar säljs separat.


2. Alla funktioner är inte tillgängliga i alla utgåvor eller versioner av Windows. Systemen kan kräva uppgraderad och/eller separat maskinvara, programvara och drivrutiner eller BIOS-uppdatering för att du ska kunna dra nytta av alla Windows-funktioner. Automatisk uppdatering av Windows 10 är alltid aktiverat. Avgifter från internetleverantören och ytterligare prestandakrav kan gälla för uppdateringar. Se http://www.microsoft.com.