En dag i en IT-chefs liv

3 Juli 2017

2 minuters läsning

Förenkla administrationen av enheter med HP Elite x3 och Windows 10

En dag i en IT-chefs liv (Desktop)

Allt mer arbete utförs mobilt, vilket leder till att användarna har sin data, sin information på flera enheter. De vill ha tillgång till företagsprogram och data på sin telefon, bärbara dator, surfplatta, en blandning av utrustningar för arbete och privata ändamål med många programvaruversioner och operativsystem.

Det är en säkerhetsrisk och kan bli både komplicerat och dyrt att hantera.

Det är anledningen till att vi utvecklade HP Elite x3. Alla enheter i en.

Intresserad? Se videon nedan och upplev en dag i en IT-chefs liv med HP Elite x3.

Medarbetarna kan påbörja en arbetsuppgift på vägen till jobbet genom att använda den som telefon och sedan sätta den i dockningsstationen på skrivbordet och fortsätta på en bildskärm med full storlek och tangentbord. Den ger en datorlik upplevelse, med din telefon som central enhet. Med processorn Qualcomm Snapdragon 820 får du datorfunktionalitet som motsvarar Intel Core i5.

Säkerhetsriskerna minimeras när bara en enhet används för dataåtkomst, jämfört med separat åtkomst från smartphone, stationär dator och bärbar dator. Biometrisk inloggning – fingeravtryck och irisigenkänning – säkerställer att endast användaren kan logga in. Du får fördelen med att kunna jobba på två platser samtidigt, med minimerad risk.

Då den har testats enligt militära standarder, kan även den simplaste förbrytare ha problem med att göra intrång.

Med HP Workspace har användaren tillgång till samma mjukvara som används på en vanlig dator, och vet alltså redan hur man använder allting, inklusive program som man normalt inte hittar på en mobil enhet.

Med Windows 10 jobbar alla med samma operativsystem och använder samma programvara, vilket eliminerar problemen med kompatibilitet och minskar det totala antalet olika utrustningar du måste hantera.

Med mindre tid som går åt för att hantera dina enheter, får du mer tid till förbättrad produktivitet, strategiska initiativ och kostnadsbesparingar.

Elite x3 med Windows 10 ger dig samma kraftfulla grundläggande funktioner som du har på din jobbdator även på dina mobila enheter. Ta reda på mer här: hp.com/go/elitex3

 

1. För en jämn överföring mellan flera skärmar krävs ett av följande tillbehör: 1) HP Elite x3 Desk Dock med USB-C™ för DisplayPort-anslutning till extern skärm, 2) HP Elite x3 Lap Dock med USB-C™-anslutning till HP Elite x3 Lap Docks inbyggda skärm, 3) Dongle med USB-C™ till DisplayPort, HDMI eller VGA-anslutning till extern skärm, 4) Miracast-aktiverad extern skärm eller Miracast-dongelanslutning till en extern skärm. Alla dockningsenheter och donglar säljs separat.


2. Alla funktioner är inte tillgängliga i alla utgåvor eller versioner av Windows. Systemen kan kräva uppgraderad och/eller separat maskinvara, programvara och drivrutiner eller BIOS-uppdatering för att du ska kunna dra nytta av alla Windows-funktioner. Automatisk uppdatering av Windows 10 är alltid aktiverat. Avgifter från internetleverantören och ytterligare prestandakrav kan gälla för uppdateringar. Se http://www.microsoft.com.