Den grundläggande checklistan för cybersäkerhet

11 April 2017

3 minuters läsning

8 steg till dataförsvar

Den grundläggande checklistan för cybersäkerhet (Desktop)

Läs mer om HP EliteBook x360, med Intel® Core™ i7 vPro™ processor här.  

Säkerhetsbrott är nästan oundvikliga. IT-experterna vet det. Men ändå. Bara för att de är oundvikliga gör det dem inte mindre kostsamma. I genomsnitt kostar det 907 053 USD att återhämta sig från ett säkerhetsbrott. Med allt inräknat fann Ponemon att den genomsnittliga årskostnaden för ett säkerhetsbrott var 9,5 miljoner USD, vilket är 7,7 miljoner mer än året innan.

Dessa åtgärder kanske inte förebygger alla brott, men de gör ändå mycket. Det kommer åtminstone bidra till skälig aktsamhet om det värsta inträffar.

För bästa praxis, kombinera de bästa metoderna som i stegen nedan med enheter som byggs från grunden med säkerhet i åtanke. På HP, kommer säkerheten först och alla datorer och enheter är utformade med inbyggd säkerhet. HP EliteBook x360 blev nyligen utnämnd till världens tunnaste och säkraste konvertibla företagsdator.1 Utrustad med den senaste 7:e generationens Intel® Core™-processorer, som inkluderar Intel® Core™ i7-processorn och upp till 16GB RAM. Intel Inside®. Kraftfull produktivitet på utsidan.

Läs igenom stegen nedan:

1. Konto för varje enhet

Granska alla enheter för att se behörig och obehörig åtkomst. Till och med skrivaren kan ge en hacker åtkomst till allt i nätverket.

2. Implementera säkerhetsprogram i företagsklass

Se till att nätverk, e-post och slutpunkter inkluderas i ett uppdaterat system för skydd mot virus och skadeprogram och kan svara och detektera hot i realtid

3. Se till att uppdateringar installeras

Se till att alla enheter har samma skydd med regelbundna uppdateringar, så att inget är svagare än något det är anslutet till

4. Kryptera data som lagrats i molnet

Begränsa data baserat på vad som är nödvändig information, med ett krypteringsverktyg som t.ex. PKWARE:s Smartcrypt

5. Övervaka trafiken kontinuerligt

Trafikanalys kan vara nyckeln till att avslöja inkräktare. En ökad aktivitet kan vara en trojan som kommunicerar med sitt moderskepp.

6. Aktivera fjärradering för anställdas enheter

Genom att radera data vid förlust eller stöld kan man minimera skador. Fjärradering är kostnadsfritt för Android, Blackberry och iOS

7. Implementera multifaktorautentisering

Ju fler skyddslager desto svårare är det för en hacker. Helst ska biometrisk inloggning tillämpas för alla de anställdas enheter

8. Utbilda personalen i cybersäkerhet

De flesta attacker är möjliga på grund av slarv eller illvilja från anställda. Se till att alla anställda är medvetna om cybersäkerheten och förebygg grundläggande misstag.

 

HP EliteBook x360 är världens tunnaste och säkraste konvertibla företagsdator. Du kan vara förberedd på alla situationer och arbetsstilar med den innovativa femlägesdesignen, flera olika säkerhetsfunktioner och den senaste 7:e generationens Intel® Core™-processorer12, som inkluderar Intel® Core™ i7-processorn och upp till 16GB RAM. Intel Inside®. Kraftfull produktivitet på utsidan.

Läs mer om myterna som ökar risken för dataintrång.

Ett fel uppstod, vänligen försök lite senare.

HP respekterar din integritet.

HP och dess dotterbolag förbinder sig att respektera din personliga information och din integritet samt strävar efter att skydda detta. HP tillhandahåller denna onlineintegritetspolicy för att informera dig om HPs rutiner samt om de valmöjligheterdu har när det gäller hur information om dig inhämtas online och hur den används. Den här integritetspolicyn finns lätt tillgänglig på startsidan på HP Inc. Integritetspolicy.

Läs mer

http://www8.hp.com/us/en/campaigns/elitebook-x360/overview.html

Intel, Intel logotyp, Intel Core, Intel vPro, Core Inside och vPro Inside är varumärken som tillhör Intel Corporation eller dess dotterbolag i USA och/eller andra länder.

1. Säkrast baserat på HPs unika och omfattande säkerhetskapacitet utan extra kostnad bland leverantörer med > 1 miljon sålda HP Elite-datorer med Intels 7:e gen Intel® Core™-processorer, Intel®-integrerad grafik och Intel® WLAN under ett år den 1 december 2016. Tunnast baserat på konkurrenter med > 1 miljon konvertibla, ej frånkopplingsbara enheter årligen med Windows Pro OS och 6:e eller 7:e generationens Intel® vPro™-aktiverad processor den 1 december 2016.

2.  Batteritiden för Windows 10 MM13 varierar beroende på flera faktorer, bland annat produktmodell, konfiguration, inlästa program, funktioner, användning, trådlös funktion och energihanteringsinställningar. Batteriets maximala kapacitet minskar naturligt med tid och användning. Mer information finns på www.bapco.com.